Saturday, May 26, 2018

Sfaturi pentru o buna functionare a imprimantei tale laser

Imprimantele laser sunt unele dintre cele mai populare tipuri de imprimante din ziua de azi. Nu este asa de greu sa avem grija de un asemenea tip de imprimanta, insa daca vom urma anumiti pasi suplimentari, vom obtine efecte surprinzatoare in ceea ce priveste durata de viata a imprimantei noastre. In continuare vom discuta despre asemenea sfaturi si cum ne ajuta acestea sa mentinem o imprimanta curata, rapida si longeviva.

Fi la zi. In primul rand, pentru o buna functionare a imprimantei tale si, mai ales, o functionare rapida a acesteia, va trebui sa descarci cele mai noi drivere si software-uri destinate imprimantei tale. Unele imprimante te avertizeaza cand driverul acestora s-a invechit, fiind disponibile diverse imbunatatiri. Restul insa, nu dispun de aceasta facilitate si va trebui sa fii tu cel care va cauta mereu update-uri pentru soft-ul vizat.

Curata-ti imprimanta. Dintre toate sfaturile posbilele, asta chiar suna ciudat. Nu ma refer aici la curatarea imprimantei atunci cand aceasta este plina de praf sau de panza de paianjen, ci incearca sa o cureti cat mai des posibil, intr-un mod regulat. Acest lucru va creste cu siguranta “speranta de viata” a imprimantei tale. Poti folosi curatatoare speciale sau daca nu, poti sa le curati oricum.

Fii bun cu imprimanta ta. Asa cum ceea ce mananci iti influenteaza comportamentul si bunastarea ta, la fel si ceea ce ii dai imprimantei “sa manance”, va influenta considerabil performantele acesteia. De asemenea, daca folosesti hartie de calitate, fina si dreapta, nu vei avea niciodata probleme cu partile mecanice ale imprimantei tale, probleme legate de blocaje sau deterioarari ale motoraselor. Revenind la tus, un tus de proasta calitate poate produce scurgeri in interiorul acesteia, lucruri care pot duce la defectarea definitiva a diferitelor parti componente ale imprimantei. Asa ca, tine minte ca trebuie sa folosesti un tus de calitate daca vrei sa ai parte de o imprimanta “sanatoasa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

shared on wplocker.com