Saturday, May 26, 2018

Category Archives: Despre imprimante

Hartia si calitatea imprimarii

printing-paper

Stii deja cat este de importanta hartia atunci cand vine vorba despre calitatea imprimarii, insa hartia detine si un rol important atunci cand vine vorba despre durata de viata a imprimantei tale. Referitor la calitatea imprimarii a documentelor sau imaginilor pe care vrei sa le imprimezi, poti sa alegi dintr-o larga varietate de hartii pentru imprimat, disponibile pe piata. Avand ... Read More »

Sfaturi pentru o buna functionare a imprimantei tale laser

broken-printer

Imprimantele laser sunt unele dintre cele mai populare tipuri de imprimante din ziua de azi. Nu este asa de greu sa avem grija de un asemenea tip de imprimanta, insa daca vom urma anumiti pasi suplimentari, vom obtine efecte surprinzatoare in ceea ce priveste durata de viata a imprimantei noastre. In continuare vom discuta despre asemenea sfaturi si cum ne ... Read More »

Servicii de calitate pentru reparatii imprimante

printer-repair

Cand apesi butonul de imprimare, fie de la calculator, fie de la imprimanta, te astepti ca imprimanta ta sa functioneze. Ca nu functioneaza, poti deveni frustrat, tinand cont ca ai atatea documente de listat si atatea proiecte de terminat. Daca esti la munca, atunci e grav. Iti va cobori moralul mai jos decat nivelul marii si te va trage inapoi ... Read More »

Tipuri de imprimante

four_printers_opening_shot

Stim cu totii ca imprimantele sunt dispozitive ¬†care transpun pe un suport fizic (hartie, plastic, s.a.m.d) o imagine sau un document dintr-un format electronic. Majoritatea imprimantelor intalnite in ziua de azi sunt periferice care trebuie conectate la un calculator. Imprimantele de sine statatoare, mai rar intalnite, nu necesita conectarea la un calculator, prezentand uneori si suport pentru internet.¬†Imprimantele pot fi ... Read More »

shared on wplocker.com